B2B

Cea mai mare retea B2B din Romania – powered by Antreprenori Anonimi

 

Proiectul B2B- Rețeaua de Business este o platformă destinată persoanelor juridice, generalistă, dezvoltată împreună cu membrii acesteia  si are rolul de promovare și susținere a intereselor societăților comerciale și organizațiilor din ecosistemul B2B din România.

Inițiativa se adresează în principal companiilor care produc, comercializează, prestează, inchiriază, facilitează, distribuie (ș.a.m.d.) servicii și produse destinate clienților Business, cat și acestora din urmă, care au la dispoziție unelte de filtrare, de tip geografic, pe industrii, dimensiuni sau experiență.

A doua categorie de membri sunt organizații non-guvernamentale, fundații, servicii consulare, ambasade și instituții publice, care sunt în permanent dialog cu mediul de afaceri, hub-uri și clustere sau mass-media.

Ce facem?

  • Catalogăm informațiile actualizate de la membri în profile, filtrate pe diverse criterii și nevoi de cautare ale clienților.
  • Promovăm platforma la nivel național, calificăm lead-uri de business și facilităm relațiile comerciale între membri.
  • Preluăm comunicate și oferte speciale de la membri.
  • Organizăm conferințe regionale B2B.
  • Realizăm studii de piață.

Cui i se adresează?

Companiilor și organizațiilor din ecosistemul Business To Business.

categorii

Cu ce scop?

Rețeaua are ca obiective principale promovarea și susținerea intereselor comerciale ale societăților și organizaților înregistrate pe teritoriul României care produc, comercializează, distribuie, prestază, facilitează, închiriază, sau fac orice alta forma de comerț cu produse și/sau servicii destinate clienților persoane juridice (B2B), care, la rândul lor, achiziționează, utilizează, închiriază, contractează sau folosesc aceste produse și/sau servicii, pentru a-și desfasura activitatea comercială proprie.

Planul de acțiuni

Construim cea mai mare rețea B2B din Romănia.

Ne poziționăm ca un partener principal pentru membri în identificarea directă a clienților și furnizorilor B2B.

Ducem networking-ul la urmatorul nivel, prin promovarea oportunităților de colaborare și a ofertelor de la membri, în interiorul rețelei.

Lucrăm împreuna cu membrii la îmbunatațirea constantă a serviciilor pe care le oferim, pentru a maximiza eficacitatea acțiunilor noastre.

Dezvoltăm un marketplace B2B generalist de servicii și produse.

Cum devin membru?

Înscrierea organizațiilor în directorul B2B este GRATUITĂ, până la 31.12.2016 și se realizează prin completarea formularului online de adeziune*, disponibil și pe www.reteauadebusiness.ro

 

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la

office [at] reteauadebusiness.ro

Tel: +40 721 240 483

Web:www.reteauadebusiness.ro

Facebook: @reteauab2b

#impreunareusim

%d blogeri au apreciat: