ScienceHUB

schbScienceHUB este o retea formata din cercetatori, jurnalisti, elevi si studenti, profesori, parinti si pasionati de stiinta cu rolul de a promova evenimente si actualitati din stiinta. De asemenea rolul ScienceHUB este de a crea conexiuni intre persoane si proiecte care au rolul de a promova activitatea stiintifica, de cercetare, inovare si educationala intre vorbitorii de limba romana (din Romania dar si din afara tarii). www.stiintaazi.ro

Noutati de la ScienceHUB

Startup, inovare si educatie in Silicon Valley – 20.05.2016

Invitat: George Roth, consul onorific al Romaniei in San Francisco, Statele Unite ale Americii.

Vom discuta despre tehnologie, cercetare, stiinta si transfer tehnologic din mediul academic catre companii si startup-uri.

De asemenea este un moment bun de a va lamuri despre ce inseamna mediul antreprenorial din Silicon Valley, despre modul in care se pot lega conexiuni cu comunitatile de acolo dar si competitii de antreprenoriat care pot fi incercate pentru cei care dezvolta produse sau proiecte stiintifice in Romania.

https://www.eventbrite.com/e/startup-inovare-si-educatie-in-silicon-valley-tickets-25416603746  – pentru Înregistrare la eveniment.

WHEN
Friday, May 20, 2016 from 7:00 PM to 8:30 PM (EEST)  Add to Calendar
WHERE
TechHub Bucharest – 39-41 Strada Nicolae Filipescu, 020961 București 

 

Raluca Ada Popa: Securitatea in era digitala – 21.05.2016

Raluca Ada Popa este profesoara la Berkeley University, în Silicon Valley, în inima informaticii.

Raluca a absolvit Colegiul National „Gheorghe Lazar” din Sibiu. Apoi a urmat pentru un an cursurile Caltech(California Institute of Technology) dupa care a urmat ca stundeta, masterand si doctorand cursurile la MIT, in Statele Unite ale Americii. pentru ca apoi sa urmeze un post-doctorat la ETH (Swiss Federal Institute of Technology) la Zurich.

Teza ei de doctorat a câștigat premiul Sprowls, pentru cea mai bună teză în informatică de la MIT. Proiectul ei CryptDB este folosit de companii precum Google sau Lincoln Labs. Un alt proiect de-al ei, intitulat Mylar, este folosit de spitalul Newton-Wellesley din Boston.

In 2015 a obtinut premiul pentru cel mai bun student roman in strainatate oferit de Liga Studentilor Romani in Strainatate

https://attendee.gotowebinar.com/register/6016055211615199234

#impreunareusim

%d blogeri au apreciat: