Antreprenori Anonimi TV – Cum promovăm Antreprenoriatul în România

Urmăriți cele mai noi VIDEO-uri, gratuit, în secțiunea TV a site-ului nostru! Click here

Antreprenoriatul a ajuns să fie un interes foarte întâlnit țn România și astfel este nevoie de modalitatăți de a cunoaște, a educa și a inspira următoare generație de oameni de afaceri.

Mulți furnizori oferă sisteme de suport pentru tinerii antreprenori, fie că fac cursuri, training-uri, oferă consultanță sau fac evenimente, fie că reprezintă orgainzații de tip accelerator, hub sau fond de investiții, fie ca sunt burse, bănci care sprijină antreprenorii sau ONG-uri care lucrează să creeze contexte favorabile pentru business.

În așa un ecosistem aglomerat poate să fie mai greu să filtrezi, așa ca ne-am propus să îi aducem în fața counității pe cei mai buni dintre ei, prin acțiunile noastre.

În VIDEO-urile marca „Antreprenori Anonimi”, aveți oportunitatea să cunoașteți antreprenori cu experientă, liderii din business din toate industriile, care povestesc in fața camerei de luat vederi experiențele personale despre antreprenoriat și despre lecțiile pe care le-au învat în mediul profesional și care i-au condus către succes.

Puteți sa urmăriți cele mai noi VIDEO-uri, gratuit, în sectțunea TV a site-ului nostru! Click here

Vizionare plăcută!

Lasă un comentariu