Revista Biz

revista-bizBiz este o revista de afaceri avangardista care ofera abordari unice asupra mediului de afaceri local si international. Lansata in 2000, Biz este prima revista de afaceri din Romania care a schimbat printul romanesc prin importante premiere jurnalistice si proiecte speciale.
Cu o aparitie bilunara, revista are ca public tinta manageri, antreprenori si profesionisti ai mediului de business. www.revistabiz.ro

Antreprenori Anonimi este partener media pentru Biz deoarece apreciem calitatea deosebita a continutului revistei si frecventa evenimentelor de anvergura pentru promovarea antreprenoriatului romanesc, pe care Biz le organizeaza.

NOUTATI DE LA BIZ

Best-MK-Logo-300x56

Bucuresti, 19 Mai 2016. Revista Biz organizeaza conferinta Best Marketing, evenimentul unde directorii de marketing si specialistii in acest domeniu dezbat cele mai puternice strategii pentru marketingul viitorului. Best Marketing are loc pe 26 Mai la Hotel Crowne Plaza, Bucuresti.
Evenimentul este dedicat oamenilor de marketing si comunicare din companii si managerilor care doresc sa fie la curent cu opinia consumatorilor, specialistilor din agentii de comunicare, media si PR.
Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa ne contactati la adresa de mail lelia.petrescu@revistabiz.ro

 

#impreunareusim

%d blogeri au apreciat: