Business Woman Magazine

Banner-BW-antrepanonimiRevista Business Woman Magazine promoveaza succesul in business, avand drept scop crearea unei comunitati a femeilor de cariera, sau care aspira la o cariera, oferindu-le cititoarelor instrumente utile pentru viata profesionala si sfaturi in viata privata, in acord cu statutul lor social.

Din 2008 pe piata media din Romania, publicatia  Business Woman Magazine, a construit o comunitate puternică, prin jurnalism de business, oferind cele mai bune raspunsuri si solutii celor mai importante preocupari pe care femeile din zona de business si antreprenoriat din Romania le au in ziua de azi, si nu doar cu referire la viata profesionala ci si la cea personala.
In fiecare luna, descoperiti articole, interviuri si informatii de mare actualiate, atat in print cat si online.
Facebook-logo-4

NOUTATI DE LA BUSINESS WOMAN MAGAZINE

13690781_1750822268466746_4647445016051732533_n.jpg

Evenimentul își propune să aducă în fața audienței antreprenorii și managerii care au reușit peste hotare în stil mare.

”Succesul peste hotare: Cariere și Afaceri” își propune să ofere un know-how valoros despre cum reușești să vinzi la export, cu succes, un brand românesc, atât pe piețe UE cât și non-UE, cum să funcționezi ca expat român, și cum să-ți construiești intern și extern reputația și cariera pentru a ajunge, ca român, să fii un executiv expatriat la conducerea unor mari piețe ale lumii.

”Succesul peste hotare: Cariere și Afaceri” prezintă cele mai de succes case-study-uri ale României, fie că vorbim despre Branduri (afaceri), fie că vorbim despre Oameni (cariere).

 

 

Ce este un eveniment Business Woman?

  • un up-date al informației profesionale de care are nevoie comunitatea Business Woman;
  • dezvolta continuu comunitatea, prin descoperirea de noi si noi femei care activează in zona antreprenoriat, business;
  • un dialog intre comunitatea BW și personalități din diferite domenii profesionale;
  • o conexiune între comunitatea BW și reprezentanți ai oficialităților române și străine care prin decizie și implicare pot înlesni un schimb avantajos de informație și experiență;
  • un networking eficient dar și relaxant;
  • un dialog între generații diferite.

 

 

 

#impreunareusim

%d blogeri au apreciat: